Over IHG

IHG Roestvaststaal B.V. is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van dun roestvaststalen plaatwerk. Vanuit ons doelmatige en efficiënt ingerichte bedrijfspand in Oude-Tonge staan zo’n 30-tal vakkundige en betrokken medewerkers voor u klaar om de perfecte RVS oplossing voor u te realiseren.

Innovatief machinepark

Onze locatie in Oude-Tonge bevindt zich centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen (B). Daar beschikken wij over een innovatief en zeer uitgebreid machinepark en vindt de complete uitvoering van onze projecten plaats, van ontwerp tot realisatie.

‘Kan niet bestaat niet’

Ons motto is ‘kan niet bestaat niet’. En dat zegt alles over onze dienstverlening en werkwijze. Naast vakmanschap speelt onze bedrijfscultuur daarin een belangrijke rol. Bij IHG gaan extreem korte levertijden hand in hand met een hoge kwaliteitsstandaard en afwerkingsgraad, zonder concessies te doen aan flexibiliteit en klantgerichtheid. Dit maakt ons ruim 10 jaar een gewaardeerde en betrouwbare partner voor het grootkeukenbedrijf, de medische sector en de industrie.

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering staat bij ons in een heel hoog vaandel. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar de perfecte RVS oplossing. Voordat wij aan de slag gaan, krijgt u van ons het ontwerp in 3D aangeleverd, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Gedurende het gehele traject houden wij intensief contact met u over de stand van zaken.

Onze medewerkers maken het verschil

Om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren zijn naast goede grondstoffen en gereedschappen bovenal een bedrijfscultuur noodzakelijk waarin een werknemer op een plezierige wijze zijn werk kan doen. Duidelijkheid, openheid, collegialiteit en respect voor elkaar vinden wij belangrijk. De praktijk bewijst dat deze kernwaarden prima samengaan met onze nuchtere mentaliteit en de overtuiging dat het met IHG en onze medewerkers alleen goed gaat als u als klant tevreden bent en dat ook blijft.

 

Bel +31 (0)187 497 950 of mail naar info@ihg-roestvaststaal.nl voor een vrijblijvend advies.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
© 2024 Copyright IHG Roestvaststaal BV | Algemene voorwaarden Website: NDRK Creatieve Communicatie